2011. március 31., csütörtök

VS Arashi - Sakuraiba pillanat

XD Ez a részlet fenomenális, úgyhogy nem tudtam megállni, hogy ne tegyem fel :D

8 megjegyzés:

  1. juuuj annyira imádom a VS Arashi-t! >.< unokatesómmal épp most tartunk kb a 65.résznél és halálra röhögtük magunkat xD azok a hülyeségek meg néha a vendégek xDDD ezt a részt még sztem nem látttuk... meg tudnánd mondani h hanyadik részben van?:)

    VálaszTörlés
  2. Énis imádom nagyon! :) Nagyon jól ki tud kapcsolni, és egy fárasztó nap után tökéletes! Ez a rész a 3 órás Specialban van (a 88.rész után).
    Miközben nézem sokszor eszembe jut, hogy de jó lenne, ha tényleg lehetne nálunk is ilyeneket játszani. Ebben a részben pedig van egy Bingo-s új játék, ami ííírtóra tetszett! Egyébként a vendégek között van Hotikita Maki is pl. Nem mondom hogy nézd meg előre, mert én pl ragaszkodok a sorrendhez, hogy képben maradjak, de semmiképp ne hagyd ki! Csak hogy csigázzam az érdeklődést, golfoznak is benne! :D Úgyhogy elég sokszínű, és a vendégek tekintetében is érdekes társaságot hoznak össze.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm!^.^az első partot már meg is néztük....azok a vendégek!!! xDDD a rozsaszínruhások brutálisak xDDD jaaj meg aza cuki kisfiú! >.< őt talán már láttam egy doramában, meg persze Maki-t is :P annyira kipróbálnám azokat a játékokat! >.< a bingós téll rohadt jó játék...azok a koppanások xDDD szegénykék xDD

    VálaszTörlés
  4. Na igen, elég brutálisak :D A kisfiún, miközben néztem, gondolkodtam énis miben láttam, és a vége felé le is esett, hogy a Yamato Nadeshiko Shichi Henge-ben. Lehet neked is onnan ismerős.
    Aiba feje rendesen odakoppant :D Szegényke, kicsit heves volt...

    VálaszTörlés
  5. Igen én is a Yamatoban láttam! :P Meg ugyanabból a csapatból az egyik srác is ismerős, talán a Bambinoban szerepelt...juj igen szegény Aiba xD de a többiek is koppantak párszor xD a rózsaszínesekből az egyik hogy szétszedte már xD meg amikor beesett a kapuba és még bele is fért!!!! xD azok komolyan nem normálisak xDDD
    na már lejött a 2. part hnap sztem meg is nézzük :P :)utána pedig folytatjuk a kimaradt részekkel sorban xD :P

    VálaszTörlés
  6. :D Igen a Bambinoban. A rózsaszínesek elég brutálisak, szegény Shot is hogy elkapták az elején, amikor tök büszke volt magára :D A 2.rész is érdekes. Kíváncsi vagyok, az hogy fog tetszeni! Ha szeretnéd, írd meg nyugodtan :)

    VálaszTörlés
  7. Háhá akk eltaláltam! :P juj téll szegény Sho...utána meg még a többieket is majd fellökték...megnéztük a 2.partot is és nem hiszem el hogy kik nyertek!!! xDD Nino-nak tényleg elég borzalmas napja lehetett xDDD meg mondjuk Ohno is elég lassan mászott fel, ráadásul egyszerre két kapaszkodót küldtek nek xDD de elkapta úgyh nagyon ügyes volt ő is! >.< jó volr a golfozós rész is elég ügyesek voltak, bár Aiba most eléggé eltévesztette az irányt xD (már néztem azt a részt is amiben csak golfoztak, és ott Matsujun haláli volt XDDDD majd meg szakadtam a röhögésbe xDDD ott viszont Aiba elég ügyes volt :P)a futószalagos labdaelkapásnál viszont elég nagyot hibázott a másik csapat xDDD szegény elég nagyot esett xDDD a falmászásnál a rózsaszínek elég ügyesek voltak :O szép kis pontszám gyűlt össze :P nagyon élveztem az egész részt, nagyon nagyokat nevettem rajta! xDDD köszi hogy feltetted az oldalra!! >.< :)

    VálaszTörlés
  8. :D Na igen, ha az elején hagyták volna őket hazamenni... Ninon én szakadtam a röhögéstől konkrétan. Ő az aki mindig hozza a tőle legjobbat, és nem szokott bénázni. Hát most sikerült neki :D Ő se tökéletes ezek szerint :P Néha jót tesz azért neki, egy ilyen kis egórombolás. Aiba...hát igen... a drága egy csöppet mellélőtte XD Az a golfozós rész, amit említettél meg a kedvenceim közé tartozik, Jun ott hihetetlen! :D Ohnonak nem tudom mi volt a baja, de tény hogy elég csigára fogta. Szerintem ott, ha akarnak, akkor többet tudnak összehozni.
    És nincs mit :) Megy apránként a többi is.

    VálaszTörlés